Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wijzigingen

We krijgen als PV geen melding door vanuit het SSO (Shared Service Organisatie) of P-direct, wanneer een wijziging heeft plaatsgevonden voor actieve leden.

Wijzigingen, zoals een verhuizing of beëindiging dienstverband, bereiken ons alleen wanneer je dit zelf bij ons meldt. Dus naast melding in P-direct (voor actieven), wordt je verzocht ook een melding door te geven aan de PV.

Voor wijzigingen van oud-medewerkers zijn we helemaal afhankelijk van het ontvangen van informatie van het lid zelf, of direct naasten.

Laat het de PV dus weten wanneer er voor jou persoonlijk iets veranderd (adres, e-mail etc.), maar geef ook meldingen door van anderen. Mocht je twijfelen of iemand lid is: geen probleem! Wij controleren het met de ledenlijst.

Daarbij: beter 2 of 3 keer bericht, dan helemaal niet!

Wijzigingen/meldingen kunnen worden doorgegeven of door in te loggen op de website en je wijzigingen hier aan te passen, mocht dit niet lukken stuur dan een mailtje naar: mail@pvtriangel.nl