Vacatures

Image

Wij zijn regelmatig op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen in het organiseren van activiteiten en mee te denken over het beleid en de toekomst van de vereniging.

Op deze pagina vind je de openstaande vacatures. Heb je belangstelling in een vacature? Neem dan contact op met een bestuurslid.Vacature Algemeen bestuurslid

Als bestuurslid van de PV Triangel neem je deel aan de bestuursvergaderingen. Deze worden ongeveer 1 x in de 2 maanden gehouden. De frequentie hangt mede af van de activiteitenagenda. We vergaderen niet om het vergaderen. En we vergaderen wisselend in Leeuwarden of Assen, kantoor RWS.

Beschrijving
Als bestuur organiseren we door het jaar heen diverse activiteiten voor de leden. We proberen daarbij zowel sportief actieve activiteiten te organiseren als sociaal ontspannend. En hierin neemt ieder bestuurslid doorgaans het organiseren en begeleiden van één of twee activiteiten voor zijn rekening. Maar niets is verplicht en je kunt altijd hulp en ondersteuning vragen van je medebestuurders.

We maken doorgaans in november een conceptplanning van een activiteiten voor het komende jaar. Je hoeft niet alles zelf te bedenken. Er ligt al veel vast aan soorten activiteiten, maar we zijn ook altijd op zoek naar nieuwe activiteiten, dus je hebt veel alle vrijheid om nieuwe ideeën naar voren te brengen. Graag zelfs!

We zijn een leuk team en doordat we, bij een volledig bestuur, met 11 personen zijn, worden werkzaamheden goed verdeeld. 
Wil je eerst eens praten over de functie en het werk? Je kunt hiervoor contact opnemen met één van de bestuursleden. We informeren je graag.Vacature Algemeen bestuurslid met kennis van website beheer

Daarnaast zoeken we iemand die fungeert als contactpersoon tussen bestuur/vereniging en externe webmaster.
Basiskennis van het beheren van een website is voldoende. Het feitelijke beheer ligt bij de externe webmaster.

Beschrijving
Als contactpersoon stuur jij de webmaster aan in een correct beheer van de website door het tijdig laten updaten, doorvoeren van benodigde of gevraagd aanpassingen etc. etc. Het is geen vereiste maar wel handig wanneer je wat technische kennis hebt van plugins, updates, koppelen van pagina’s, beheer e.d.
Je bent voor de andere bestuursleden het aanspreekpunt om met de webmaster problemen met de website op te lossen. Je ondersteunt de secretaris die de pagina’s vult en de activiteiten aanmaakt. Je bent het aanspreekpunt voor de ledenadministrateur.
Je neemt ca. 3 tot 4 keer per jaar deel aan het landelijk overleg van andere PV’en waarmee Triangel een samenwerkingsverband mee heeft. 

Wil je nog wat meer weten over deze functie?
Neem dan contact op met de huidige webbeheerder, Erik Jansen: erik.jansen@pvtriangel.nl ; telefoon: 06-45390930Vacature Algemeen bestuurslid - Penningmeester

Als bestuurslid met de functie Penningmeester draag je zorg voor de verwerking van de financiën van de vereniging.

Beschrijving
Je verwerkt de ontvangen contributiebetalingen vanuit P-Direct. Je stuurt 1x per jaar de inning van de incassobetalingen naar de bank. Je voert de wijzigingen in van nieuwe en vertrokken leden.
Je verwerkt de inkomsten en uitgaven van een activiteit. Je stelt 1x per jaar een totaal op van te ontvangen aanvraag subsidie vanuit de dienst.
Je houdt nauw contact en overleg met de ledenadministratie en secretaris.

Wil je nog wat meer weten over deze functie?
Neem dan contact op met de huidige webbeheerder, Erik Jansen: erik.jansen@pvtriangel.nl ; telefoon: 06-45390930


 

Neem contact op

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contactgegevens

Contactadres
Schoolstraat 25
9408 MB  Assen

Bezoekadres
Zuidersingel 3
8911 AV  Leeuwarden

E-mail: mail@pvtriangel.nl
Website: www.pvtriangel.nl

KvK: 40005532
Rekeningnummer: NL03 INGB 0000 9980 96