Image

Wij zijn regelmatig op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen in het organiseren van activiteiten en mee te denken over het beleid en de toekomst van de vereniging.

Op deze pagina vind je de openstaande vacatures. Heb je belangstelling in een vacature? Neem dan contact op met een bestuurslid.

Vacature algemeen bestuurslid/vice webmaster

Als bestuurslid van de PV Triangel neem je deel aan de bestuursvergaderingen. Deze worden ongeveer 1 x in de 2 maanden gehouden. De frequentie hangt mede af van de activiteitenagenda. We vergaderen niet om het vergaderen. En we vergaderen meestal in Leeuwarden, kantoor RWS.

Samen met de andere bestuursleden organiseer je diverse activiteiten door het jaar heen.
We maken doorgaans in november een conceptplanning van een activiteiten voor het komende jaar. Je hoeft niet alles zelf te bedenken. Er ligt al veel vast aan soorten activiteiten, maar we zijn ook altijd op zoek naar nieuwe activiteiten, dus je hebt veel alle vrijheid om nieuwe ideeën naar voren te brengen. Graag zelfs!

Daarnaast zoeken we iemand die de huidige webmaster kan ondersteunen in het beheer van de website. Het gaat hier echt om de kennis van de achterkant van de website. Je bent de contactpersoon voor het bedrijf dat onze website beheert. Jij stuurt ze ook aan op te nemen acties. Je hebt de technische kennis van plugins, updates, koppelen van pagina’s, beheer van de WooCommerce etc. etc.
Je bent voor de andere bestuursleden het aanspreekpunt om fouten op te lossen. Je ondersteunt de secretaris die de pagina’s vult en de activiteiten aanmaakt. Je bent het aanspreekpunt voor de ledenadministrateur.
Je neemt deel aan het landelijk overleg van de overige PV’en waarmee Triangel een samenwerkingsverband mee heeft.

Uiteraard laten we je hier niet helemaal alleen in staan en gaan en kun je altijd een beroep doen op ondersteuning door de webmaster en de secretaris die het nauwst bij het webgebeuren betrokken zijn.

Wil je nog wat meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de webbeheerder, Erik Jansen: erik.jansen@pvtriangel.nl of telefoon: 06-45390930