Personeelscollectief

 
PV TRIANGEL en UNIVÉ - PERSONEELSCOLLECTIEF


De PV biedt al ettelijke jaren de mogelijkheid voor een PV-lid-collectief. Dit collectief biedt leuke voordelen voor jou als PV-lid.
De wetgeving verbiedt het geven van een collectieve korting op de de basis zorgverzekering, maar er kan wel korting worden geboden op de aanvullende zorgverzekering en diverse andere verzekeringen die onder het collectief vallen. Ook kun je als deelnemer gebruik maken van de voordelen van "de Vruchten van Univé''.  Een voordeelsite met leuke en interessante aanbiedingen van persoonlijke, recreatieve en functionele aard. We kunnen het gebruik van de collectieve voorziening dan ook warm aanbevelen en brengen de mogelijkheden graag onder je aandacht.
95 Leden gingen je al voor.Univé en PV Triangel hebben een samenwerking!

PV Triangel werkt samen met Univé. Dat betekent dat je profiteert van collectieve korting op jouw verzekeringen en van vele andere voordelen van Univé. Deze voordelen gelden ook voor jouw (eventuele) partner en inwonende kinderen.


De voordelen van Univé op een rij

Met het collectief van Univé profiteer je van meerdere kortingen, persoonlijk advies, preventietips en van vele andere voordelen. Nieuwsgierig naar wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs voor bijvoorbeeld een check voor je prive verzekeringen, zorgadvies, hypotheekadvies, langdurige ziekte en arbeidsongeschiktheid of nabestaandenrisico’s.

Vruchten van

In het Vruchten van portaal van Univé vind je allerlei leuke aanbiedingen, winacties en kortingen.
Kijk op 
https://vruchtenvan.nl/registreren?org=3d6b2bb2-8bf8-4a03-b624-cb713a12c68e hoe jij kunt inloggen en de vruchten kan plukken.
Of klik hier voor de flyer en scan de QR code.

Persoonlijk advies van Univé

Kiezen voor de verzekeringen van Univé is kiezen voor zekerheid. De zekerheid dat we er voor je zijn, als je op welke manier dan ook schade hebt. Wij denken mee en geven je graag persoonlijk advies. Samen brengen we je persoonlijke situatie in kaart. Zo kun je bewuste keuzes maken en weet je hoe je schade en leed kunt voorkomen of beperken. Zo kun je zorgeloos op pad! 

Afspraak maken gaat eenvoudig

Nieuwsgierig wat de samenwerking tussen PV Triangel en Univé jou kan opleveren? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij geven je graag advies. Bel 088-1815000 of maak een afspraak via www.unive.nl/afspraak Er is altijd wel een winkel in de buurt.
Overstappen naar Univé

Je kunt (jaarlijks) tot uiterlijk 31 december aangeven dat je wilt overstappen. Univé zegt dan automatisch de oude zorgverzekering voor je op. Wel zo makkelijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Univé:


Univé Dichtbij afdeling Samenwerkingen

 

Ben Bruinsma

Theo Koning

Jan Maarten Lamsma
 

Telefoonnummer: 088-1815000

of via de website: http://www.unive.nl/zorgverzekering Zorgpremies 2024

Op 12 november 2023 zijn de nieuwe premies voor 2024 bekend gemaakt.
Klik hier voor de premietabel 2024.

Klik hier voor het Vergoedingenoverzicht 2024 Univé Zorg Basis Geregeld en Uitgebreid Collectief


Neem contact op

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contactgegevens

Contactadres
Schoolstraat 25
9408 MB  Assen

Bezoekadres
Zuidersingel 3
8911 AV  Leeuwarden

E-mail: mail@pvtriangel.nl
Website: www.pvtriangel.nl

KvK: 40005532
Rekeningnummer: NL03 INGB 0000 9980 96