Over ons

De Personeelsvereniging Triangel is een vereniging voor actieve én oud-medewerkers van de Rijkswaterstaat, opgericht op 1 januari 1994.

De PV Triangel is een goed florerende vereniging met ca. 490 leden. De PV is er voor medewerkers van Rijkswaterstaat die werken en/of wonen in de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

In 2013 heeft er binnen Rijkswaterstaat een grote organisatorische wijziging plaats gevonden. Door de andere opzet van Rijkswaterstaat en de hieraan gekoppelde nieuwe manier van werken door de medewerkers, zouden opeens een heleboel leden niet meer lid kunnen zijn. Daarom zijn in 2014 de statuten aangepast. Hoewel het lidmaatschap vereenvoudigd is, blijft de voorwaarde voor het lid kunnen worden dat men woont en/of werkt (heeft gewerkt) in één van de drie noordelijke provincies, omdat van hier de verbondenheid met elkaar en de dienst ligt

Wij organiseren diverse activiteiten voor onze leden, waarbij de nadruk ligt op gezellig samen zijn. Dit kan in grote groepen, maar ook in kleine groepssamenstelling. Het belangrijkste is dat men samen plezier beleeft en de collega ook op een andere manier leert kennen. Hierbij zijn ook de oud-collega’s van harte welkom. Zij kunnen oude werkcontacten aanhouden en verbonden blijven met hun oude werkgever.
Bij vertrek bij Rijkswaterstaat, hoef je immers niet alles direct los te laten. Rijkswaterstaters zijn vaak trots op hun werk en voelen zich, ook na einde dienstverband, nog altijd sterk betrokken bij de organisatie. Als PV koesteren en waarderen wij deze verbondenheid.

Een greep uit de activiteiten zijn een meerdaagse (cultuur)reis, de gezinsdag, jeu de boule, bezoek aan een kerstmarkt en andere diverse actieve activiteiten zoals quadrijden, boogschieten, hardlopen etc. etc.

Vanuit de betrokkenheid naar de (oud)collega’s, besteden we als PV ook aandacht aan (langdurig) zieke collega’s met een kaartje, bloemetje of fruitmand. We willen er samen staan voor en met onze (oud)collega’s!

Ontmoet ons bestuur

Stephanie Schat
Stephanie SchatVoorzitterstephanie.schat@pvtriangel.nl
Betty Bosboom
Betty BosboomVice-voorzitterbetty.bosboom@pvtriangel.nl
 Paula Hof
Paula Hof Algemeen bestuurslidpaula.hoff@pvtriangel.nl
Erik Jansen
Erik JansenPenningmeester en webmastererik.jansen@pvtriangel.nl
Sanne Veneman
Sanne VenemanAlgemeen bestuurslid 2de secretarissanne.veneman@pvtriangel.nl
 Wil Brinkhuis
Wil Brinkhuis Algemeen bestuurslidwilbrinkhuis@pvtriangel.nl
Rita Renkema
Rita RenkemaSecretarisritarenkema@pvtriangel.nl
 Bert Loorbach
Bert LoorbachAlgemeen bestuurslid vice-penningmeesterbert.loorbach@pvtriangel.nl
Leonie Flinterman
Leonie FlintermanLedenadministratieleonie.flinterman@pvtriangel.nl
 Myra van der Meulen
Myra van der Meulen Algemeen bestuurslidmyravandermeulen@pvtriangel.nl

De personeelsvereniging Triangel is opgericht in 1994.
Met de organisatiewijziging van het ministerie van Infrastructuur & Mileu in 2013, zijn er nieuwe statuten opgesteld. Zo wordt het binnen de gewijzigde organisatiestructuur een ieder mogelijk gemaakt om lid te worden van de PV Triangel die woont en/of werkt in de regio Noord-Nederland.

De regio Noord-Nederland bestaat uit de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.