Over ons

De Personeelsvereniging Triangel is op 1 januari 1994 opgericht. We zijn een vereniging voor actieve en oud-medewerkers van Rijkswaterstaat, onderdeel van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Vereniging
We zijn een goed florerende vereniging met ca. 495 leden (stand per april 2023). De PV is er voor medewerkers van Rijkswaterstaat die werken in Noord-Nederland. Dat kan bij de dienst Noord-Nederland zijn of bij een landelijke afdeling als GPO, PPO, CD, CIV, VWM etc. Zolang je maar op een locatie van Rijkswaterstaat, in de regio Noord-Nederland, werkt. Ook als oud-medewerker kun je lid zijn van de PV Triangel, wanneer je in Noord-Nederland hebt gewerkt en nu (nog) in Groningen, Friesland of Drenthe (regio Noord-Nederland) woont. Verhuis je naar een plaats buiten de regio Noord-Nederland, dan vervalt ook je lidmaatschap.

De voorwaarden van lidmaatschap zijn per 9 maart 2023 effectief geworden bij vaststelling door de algemene ledenvergadering en gelden vanaf die datum.

Verbinding
Wij organiseren diverse activiteiten voor onze leden, waarbij de nadruk ligt op gezellig samen zijn en sociaal leren kennen buiten de werksfeer. Dit kan in grote groepen, maar ook in kleine groepssamenstelling. Het belangrijkste is dat men samen plezier beleeft en de (oud) collega ook op een andere manier leert kennen. Hierbij zijn ook de gepensioneerde collega’s dus van harte welkom. Zij kunnen oude werkcontacten aanhouden en verbonden blijven met hun oude werkgever.
Bij vertrek bij Rijkswaterstaat, hoef je immers niet alles direct los te laten. Rijkswaterstaters zijn vaak trots op hun werk en voelen zich, ook na einde dienstverband, nog altijd sterk betrokken bij de organisatie. Als PV koesteren, waarderen en stimuleren wij deze verbondenheid.

Een greep uit de activiteiten die worden georganiseerd zijn een meerdaagse (cultuur)reis, de gezinsdag, jeu de boules, karten, outdoor activiteiten, bezoek aan een kerstmarkt, quadrijden, boogschieten, hardlopen en vele andere activiteiten. 

Daar waar we op de hoogte zijn van een gebeurtenis, geven we aandacht bij een sociaal gebeuren als huwelijk, geboorte, ziekte of overlijden.

Samenwerkingsverbanden
De PV is ook lid van de FWP (Federatie van West-Nederlandse Personeelsverenigingen). De FWP is een landelijke vereniging waar je als lid van de PV gebruik kunt maken van zeer gunstige kortingsaanbiedingen op kaarten, evenementen, kleding, vakanties, speelgoed etc. etc. Neem gerust een keer een kijkje: https://pvtriangel.nl/pvtriangel-informatie/pvtriangel-vvj Aanmelden kan via de website van de PV.

De PV heeft ook een samenwerkingsverband met andere regionale PV'en van Rijkswaterstaat/Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in Nederland. Zo willen we de gelegenheid geven dat je ook aan een activiteit mee kunt doen op een locatie waar je ook af en toe werkzaam bent. De vergoeding hiervoor verschilt per keer en wordt vooraf kenbaar gemaakt.

Op de website van de PV vind je meer informatie over de samenwerkingsverbanden: https://pvtriangel.nl/pvtriangel-informatie/pvtriangel-samenwerkingsverbanden 

We willen er samen staan, met, voor en door (oud) medewerkers van Rijkswaterstaat.

We heten je graag van harte welkom!

Statuten PV Triangel - vastgesteld op 9 maart 2023
Huishoudelijk Reglement PV Triangel – vastgesteld 9 maart 2023
AVG PV Triangel

Ontmoet ons bestuur

 Stephanie Schat

Stephanie Schat

Voorzitter

Erik Jansen

Erik Jansen

Penningmeester en Webbeheerder

Rita Renkema

Rita Renkema

Secretaris

Leonie Flinterman

Leonie Flinterman

Ledenadministratie

Betty Bosboom

Betty Bosboom

Vice-voorzitter

Sanne Veneman

Sanne Veneman

Algemeen bestuurslid 2de secretaris

Bert Loorbach

Bert Loorbach

Algemeen bestuurslid vice-penningmeester

Myra van der Meulen

Myra van der Meulen

Algemeen bestuurslid

Paula Hoff

Paula Hoff

Algemeen bestuurslid

 

Wil Brinkhuis

Wil Brinkhuis

Algemeen bestuurslid

Neem contact op

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contactgegevens

Zuidersingel 3
8911 AV  Leeuwarden
E-mail: mail@pvtriangel.nl
Website: www.pvtriangel.nl
KvK: 40005532
Rekeningnummer: NL03 INGB 0000 9980 96