Zoek resultaten

Introductieles Duiken

Introductieles Duiken

29 februari 2024 19:15
Zwembad Bloemketerp, Burgemeester J. Dijkstraweg 11, 8801 PG Franeker

Misschien heb je dit altijd al eens willen proberen? Dan is nu je kans!
Op donderdag 29 februari 2024 kun je deelnemen aan een introductiecursus duiken bij Zwembad Bloemketerp te Franeker. Duikmeester Gerard Straver neemt je mee in de wereld van het duiken. 

De activiteit zit vol, aanmelden niet meer mogelijk.

City Pier Cityloop Den Haag

City Pier Cityloop Den Haag

10 maart 2024
Den Haag
Op zondag 10 maart 2024 organiseert Nationale Nederlanden weer de Haagse loopklassieker City Pier City run, kortweg NN CPC. Er zijn verschillende onderdelen zodat iedereen op elk niveau mee kan doen.
Loop jij ook mee?
Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering

12 maart 2024 14:00
RWS Regiokantoor, Zuidersingel 3, 8911 AV Leeuwarden
Op dinsdag 12 maart 2024, houdt de PV Triangel haar jaarlijkse algemene ledenvergadering, met aansluitend de jaarvergadering van de Stichting Recreatiewoningen Weg & Water (SRWW). Leden van PV Triangel worden van harte uitgenodigd om bij deze vergadering aanwezig te zijn. LET OP: de ledenvergadering is alleen toegankelijk voor leden!
PV Klaverjasavond

PV Klaverjasavond

21 maart 2024 19:30
RWS Districtskantoor te Assen
Houd jij van een spelletje klaverjassen? Doe dan mee met de klaverjasavond van de PV in Assen. Een gezellige avond kaartleggen onder het genot van een hapje en drankje. Voor deze avond wordt een eigen inleg van € 2,50 p.p. gevraagd, waar o.a. de (kleine) prijsjes van worden betaald. Want we spelen het spel wel met enige competitie.
Kartracing met kwalificatie

Kartracing met kwalificatie

23 maart 2024 14:00
Kartracing Groningen, Kardingerweg 50, Groningen
Karten, een leuke uitdaging om in groepsverband te doen. Test je lef-niveau. Hoe hard durf jij te gaan om de overwinning te behalen? Gas geven, bochten snijden, anticiperen op je tegenstander, tactisch denken en natuurlijk een flinke dosis 'geluk'. Karten zorgt gegarandeerd voor spanning en plezier!

De activiteit zit vol, aanmelden niet meer mogelijk.

Met korting naar WALIBI

Met korting naar WALIBI

30 maart 2024 - 30 oktober 2024
Walibi, Spijkweg 30 te Biddinghuizen
Nu geen € 43,50, maar slechts € 29,50 per persoon/ticket. Walibi Holland is hét attractiepark waar jong en oud hun grenzen kunnen verleggen: HARDGAAN voor iedereen! Of je nu alleen komt, met een groep vrienden of met je familie, Walibi Holland heeft voor iedereen spectaculaire attracties voor het perfecte dagje uit! En nu met een hele mooie korting!
 
Lasergamen of Escaperoom

Lasergamen of Escaperoom

4 april 2024 18:30
Level XL, Dr. Martin Luther Kingsingel 46, 9203 JC Drachten
In Drachten vind je een unieke lasergame arena met het modernste lasergame apparatuur. Hier kun jij je zelf testen hoe goed je kunt ontwijken, calculeren en anticiperen. Welke rol past jou? Die van jager of van gejaagde?
Of doe de Escaperoom van Pablo Escobar. Ben jij het meesterbrein die de puzzels oplost en weet te ontsnappen terwijl de klok ongenadig doortikt? Kom mee, en daag je zelf uit!
Workshop Gebarentaal

Workshop Gebarentaal

25 april 2024 12:30
Wijkcentrum De Schulp, Buizerdstraat 10, 9404 BB Assen

Misschien ben je er al wel eens mee in aanraking gekomen: gebarentaal.
Of heb je misschien altijd al gebarentaal willen leren? Of ben je gewoon wel nieuwsgierig naar ‘hoe dat nu gaat’ of ‘hoe moeilijk dat nu is’? Zou je het best wel eens willen leren? Dan is nu je kans.

Jeu de boules

Jeu de boules

15 mei 2024 12:00
SVP Smallingerland, Zuiderhogeweg 199b, Drachten
Jeu de boules: vaak afgedaan als een spelletje voor ouderen. Niets is minder waar! Jeu de boules vraagt vaardigheden als concentratie, strategisch denken, een rustige hand en ook bluf om je opponenten af te troeven en de boules in de juiste positie te brengen. Probeer het eens! Je zult er versteld van staan hoe spannend en fanatiek het spel kan zijn.
Dagtocht Paleis Het Loo - Apeldoorn

Dagtocht Paleis Het Loo - Apeldoorn

24 mei 2024
Apeldoorn, Paleis Het Loo
Het heden en verleden wordt tijdens de dagtocht naar het Paleis het Loo op een verrassende wijze met elkaar verbonden. Het Huis van Oranje en het Juniorpaleis bieden aansprekende presentaties, de paleisvertrekken zijn volledig heringericht. De tuinen, stallen en het paleis vormen opnieuw een prachtig en logisch geheel. Museum Paleis Het Loo is klaar voor de toekomst en een bezoek meer dan waard.

Neem contact op

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contactgegevens

Contactadres
Schoolstraat 25
9408 MB  Assen

Bezoekadres
Zuidersingel 3
8911 AV  Leeuwarden

E-mail: mail@pvtriangel.nl
Website: www.pvtriangel.nl

KvK: 40005532
Rekeningnummer: NL03 INGB 0000 9980 96