Gezins- en familiedag

Op zondag 2 juni a.s. is weer de bekende gezins- en familiedag van de PV. De gezinsdag is een geliefde activiteit bij veel leden. Een gezellige dag voor de het gezin en familieleden, die dit jaar weer in Appelscha bij Duinen Zathe wordt gehouden.

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe is een all-inclusive pretpark. Dit betekent dat je voor één entreeprijs toegang hebt tot alle atracties, inclusief onbeperkt koffie, thee, limonade, friet, sauzen, snacks, broodjes en ijs. Doordat je niet aan eten of drinken hoeft te denken, hoef je dus ook niet zoveel mee te nemen. Kun je dubbelop genieten! Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier. Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Bijvoorbeeld in het Verkeerspark, of voor de kleintjes: Kinderland. Heb je al wat meer lef, dan is de Super Nova wel iets voor jou of The London City Coaster. Ontmoet Spur of ga lekker uit je dak met verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen of met de vele andere attracties voor jong en oud. Er is genoeg te doen voor iedereen!

Je komt op eigen gelegenheid naar het park en op een voor jou geschikt moment. Het park gaat om 10 uur open en sluit om 17.00 uur. Je bent de hele dag vrij om te staan en te gaan waar en wanneer je dat wilt. 
Je meld je bij de kassa, waar een lijst met deelnemers ligt. En vervolgens kun je je gang gaan. 

Voor deze activiteit kan 1 PV-lid maximaal 3 introducees meenemen voor de  scherp gereduceerde prijs van € 5,00 p.p. (je voert dan (max) 4 op bij de keuze 'PV lid').
Neem je meer introducees mee dan betaal je voor hen p.p. de intro-prijs en je vult dit aantal in bij introducee.

Na je aanmelding ontvang je een formulier voor opgave van namen en leeftijden van je deelnemers. Dit is ter controle bij de ingang en voor jezelf dat je correct bent aangemeld.
We wensen je alvast een heel plezierige en gezellige dag toe!

Organisatoren
- Erik Jansen 06-23648936 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
- Rita Renkema 06-12606516 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Evenement-informatie

Startdatum 2 juni 2024 10:00
Max. deelnemers 120
Beschikbare plaatsen 21
Registratie sluitdatum 29 mei 2024 12:00
Annuleren mogelijk tot 23 mei 2024 00:13
Locatie Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe, Noorder Es 1, 8426 GW Appelscha

Neem contact op

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contactgegevens

Contactadres
Schoolstraat 25
9408 MB  Assen

Bezoekadres
Zuidersingel 3
8911 AV  Leeuwarden

E-mail: mail@pvtriangel.nl
Website: www.pvtriangel.nl

KvK: 40005532
Rekeningnummer: NL03 INGB 0000 9980 96