Workshop Gebarentaal

Workshop Gebarentaal

25 april 2024 12:30
Wijkcentrum De Schulp, Buizerdstraat 10, 9404 BB Assen

Misschien ben je er al wel eens mee in aanraking gekomen: gebarentaal.
Of heb je misschien altijd al gebarentaal willen leren? Of ben je gewoon wel nieuwsgierig naar ‘hoe dat nu gaat’ of ‘hoe moeilijk dat nu is’? Zou je het best wel eens willen leren? Dan is nu je kans.

Jeu de boules

Jeu de boules

15 mei 2024 12:00
SVP Smallingerland, Zuiderhogeweg 199b, Drachten
Jeu de boules: vaak afgedaan als een spelletje voor ouderen. Niets is minder waar! Jeu de boules vraagt vaardigheden als concentratie, strategisch denken, een rustige hand en ook bluf om je opponenten af te troeven en de boules in de juiste positie te brengen. Probeer het eens! Je zult er versteld van staan hoe spannend en fanatiek het spel kan zijn.
Dagtocht Paleis Het Loo - Apeldoorn

Dagtocht Paleis Het Loo - Apeldoorn

24 mei 2024
Apeldoorn, Paleis Het Loo
** vertrekgarantie**
Het heden en verleden wordt tijdens de dagtocht naar het Paleis het Loo op een verrassende wijze met elkaar verbonden. Het Huis van Oranje en het Juniorpaleis bieden aansprekende presentaties, de paleisvertrekken zijn volledig heringericht. De tuinen, stallen en het paleis vormen opnieuw een prachtig en logisch geheel. Museum Paleis Het Loo is klaar voor de toekomst en een bezoek meer dan waard.
Gezins- en familiedag

Gezins- en familiedag

2 juni 2024 10:00
Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe, Noorder Es 1, 8426 GW Appelscha
Op zondag 2 juni a.s. is weer de bekende gezins- en familiedag van de PV. De gezinsdag is een geliefde activiteit bij veel leden. Een gezellige dag voor het gezin / familieleden, die dit jaar weer in Appelscha bij Duinen Zathe wordt gehouden.
Fietstocht Bourtange

Fietstocht Bourtange

19 juni 2024 10:30
Bourtange, Marktplein 2, restaurant 's Lands Huysuys
PV Triangel organiseert een fietstocht in Groningen, in de mooie omgeving van Bourtange, in het Historisch Westerwolde.
Bij Groningen denk je aan uitgestrekte akkers, klei en een verre horizon, maar Westerwolde is anders. Hier geen rechte lijnen maar slingerweggetjes, kronkelende beekjes en glooiingen.
Lasergamen

Lasergamen

12 september 2024 18:30
Level XL, Dr. Martin Luther Kingsingel 46, Drachten
In Drachten vind je een unieke lasergame arena met het modernste lasergame apparatuur. Hier kun jij je zelf testen hoe goed je kunt ontwijken, calculeren en anticiperen. Welke rol past jou? Die van jager of van gejaagde? Laat je uitdagen!
Skydiven

Skydiven

28 september 2024 12:45
City Skydive te Utrecht
Een unieke ervaring beleef je in hét indoor skydivecentrum van Nederland: City Skydive te Utrecht. Ervaar het onvergetelijke gevoel van een vrije val in een speciaal daarvoor ingerichte windtunnel. Velen dromen om te kunnen vliegen. De ervaring te hebben van een ultieme vrijheid. Je kunt nu deze droom waarmaken met indoor skydiven. Je ervaart het skydiven, maar dan binnen.
Bollenmand vullen

Bollenmand vullen

7 november 2024 19:00
Kwekerij Van Oostwaard, De Akkers 17, 9636 CB Zuidbroek
Een workshop helemaal in het teken van de komende voorjaar. Klinkt misschien nog vroeg, maar je weet het: Tuinieren is vooruitzien! En om in het voorjaar te kunnen genieten van 'bloeiende bollen', is het najaar dé tijd om ze te planten. En zeg nu zelf: wat is er nu mooier om de lente te verwelkomen dan met een mooie mand met bloembollen. 
Kerstbloemstuk maken

Kerstbloemstuk maken

20 november 2024 19:30
Bloemsierkunst Groeneveld, Haren
Kerst is de tijd van dennentakken, mooie schalen, kaarsen en gezelligheid. We gaan een bloemstuk maken voor op tafel of een krans voor aan de deur of op tafel. Na inschrijving krijg je de mogelijkheid om aan te geven wat jij wilt gaan doen.
Boléro - Maurice Ravel

Boléro - Maurice Ravel

15 december 2024 15:00
Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2, Groningen
.................................--NIEUW--
De wereldbekende uitvoering van Bolero komt naar Groningen!
Geniet van een homage aan Maurice Ravel! Een originele creatie waarvan de choreografie, enscenering, libretto en decors volledig door het artistieke team van Franceconcert zijn bedacht. De show debuteerde in 2016 en kende groot succes tijdens zijn eerste tournee! De Bolero van 
Maurice Ravels, een belangrijk stuk in de geschiedenis van muziek en dans, is een van de meest erkende Franse meesterwerken ter wereld.
Saturday Night Fever

Saturday Night Fever

23 januari 2025 20:15
Schouwburg Harmonie, Ruiterskwartier 4, Leeuwarden
..............................-- NIEUW --
Deze gloednieuwe versie van de iconische musical  ‘Saturday Night Fever’, met wereldhits van The Bee Gees en anderen, voert ons terug naar het New York van de seventies. Waar het leven rauw en hard is en de zorgen alleen op zaterdagavond in disco ‘2001 Odyssey’ worden vergeten en het dansen afleiding en hoop biedt.
Sister Act - de Musical

Sister Act - de Musical

21 maart 2025 20:00
Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2, Groningen
..............................-- NIEUW --
Sister Act is een musical gebaseerd op de gelijknamige film met Whoopi Goldberg. Samen met Joop van den Ende is Goldberg de producent van deze musical die in tien landen te zien is geweest. En nu komt deze hemelse hitmusical Sister Act terug naar Nederland! Halleluja! De musical  is een doorslaand succes over de hele wereld en komt vanaf november eindelijk terug in Martiniplaza Theater in een gloednieuwe versie.

Neem contact op

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Contactgegevens

Contactadres
Schoolstraat 25
9408 MB  Assen

Bezoekadres
Zuidersingel 3
8911 AV  Leeuwarden

E-mail: mail@pvtriangel.nl
Website: www.pvtriangel.nl

KvK: 40005532
Rekeningnummer: NL03 INGB 0000 9980 96