Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Voordeel site PV leden

De PV Triangel  is lid van de Federatie van West-Nederlandse Personeelsverenigingen (FWP), een overkoepelende organisatie van een zeer groot aantal landelijke personeelsverenigingen die voor de leden van de aangesloten verenigingen hoge kortingen aanbiedt op diverse zaken zoals; vakantieparken, uitjes, kleding, pretparken, bioscoopkaarten, sauna etc. etc.

Sinds juli 2021 is hiervoor een eigen, aparte, website aangemaakt: www.hayfyve.com
Moest je voorheen via, via en met een PV inlogcode inloggen, doe je dit (na een eenmalige PV inlog) als lid van onze PV nu zelf en rechtstreeks met een eigen wachtwoord en inlog.

Naast een eigen beheer en gebruik als PV lid, zijn de aanbiedingen, mogelijkheden en kortingen ook nog eens enorm uitgebreid.
Om gebruik te maken van de kortingssite voor PV leden ga je naar de website: www.hayfyve.com

Bij de eerste inlog/aanmelding voer je eenmalig je aanmeldcode: pv980-8253 op.

Vervolgens kun je eigen inlog aanmaken en los gaan op de vele aanbiedingen!

 

Naast de vaste website worden er via een nieuwsbrief regelmatig extra, kortdurende of bijzondere acties aangeboden. Deze nieuwsbrieven delen wij op deze pagina. De meest recente en actuele nieuwsbrieven vind je door te klikken op onderstaande afbeelding:
Voor de meest recente versie van de nieuwsbrief met de actuele acties, kortingen en aanbiedingen, klik hieronder op de afbeelding:

Voor vragen kun je contact opnemen met mail@pvtriangel.nl

Heel veel kortingplezier gewenst!