Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

PV Triangel - Bestuur

PV Triangel activiteiten en Corona regelgeving

on 2022-02-28 00:00 - 2022-02-28 01:00

,, ,,,

Regelgeving Corona

Alle activiteiten die de PV organiseert vallen onder de coronaregelgeving en moeten voldoen aan de gestelde voorwaarden, zoals een coronacheck. Wij wijzen leden die deelnemen aan een activiteit op de verplichtingen en voorwaarden door deze expliciet mee te geven in de uitnodigingsmail of door expliciet te verwijzen naar de informatiebronnen zoals de website van de overheid:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen

Voor buitenlandse reizen (bv. kerstreis), dient een ieder zich daarnaast zelf te informeren over de regelgeving ter plaatse. Informatie over voorwaarden in het buitenland is te vinden op:
https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen


De PV kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de aan haar gestelde voorwaarden door (reis)organisaties en/of (reis)locaties.
Een PV lid is zelf verantwoordelijk om zich te informeren over de ter plaatse, in binnen- of buitenland, geldende regelgeving en zich hier aan te houden.