Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Betty Bosboom

SKI reis Tirol

on 2022-03-12 02:00 - 2022-03-19 01:00

Hotel Dreiländerblick ***,Reschen Str. 218, Nauders,,6543,Oostenrijk

Met korting van de PV mee met de skireis van Effeweg naar Nauders in Tirol!

*  Vervoer per luxe Comfort Class touringcar
*  Verblijf in een prima 3* hotel o.b.v. HP (ontbijt en diner)
*  Wandel, langlauf of ski door de mooiste gebieden
*  Verken Scuol, Serfaus in Tirol en St. Moritz
*  Dagtocht Merano in Italië voordelig bij te boeken
*  Avondwandeling met Glühwein

Op het centrale overstappunt, waar je met één van de servicelijnen van Effeweg heen reist, krijg je een kopje koffie of thee aangeboden. Na de overstap rijden we via de Duitse autobanen met verschillende stops naar het hotel in Nauders. Het diner gebruiken we onderweg in Duitsland.

Skiën in Nauders

Nauders is een gezellig dorp met een prachtig skigebied en een heerlijke zonnige ligging. Het hooggelegen skigebied van Nauders biedt vele lange, mooie afdalingen waar elk type skiër van kan genieten. Hier vindt u o.a. de ‘breedste piste van Oostenrijk’ (300 meter), waar het heerlijk carven is en er is een 9 km lange dalafdaling.

Vanuit Nauders kun je ook gaan skiën in het nabijgelegen Italiaanse skigebied Reschenpas (Schöneben), dat uitzicht biedt op het prachtige Reschenmeer. Zowel het skigebied van Nauders als van Reschen biedt voor elke wintersporter wat wils. De brede en zonnige pistes zijn bijzonder sneeuwzeker door de hoge ligging. In de skipas van Nauders zijn ook de Italiaanse skigebieden van Reschenpas, Sulden, Trafoi, en Watles inbegrepen. Deze skipas biedt 211 km aan pistes in zowel Oostenrijk als Italië. Hotel Dreiländerblick ligt net buiten het centrum van Nauders, tussen de skigebieden van Oostenrijk en Italië in.

Het hotel  Dreiländerblick*** ligt op slechts enkele minuten rijden van de skiliften en de gratis skibus naar Nauders en Schöneben stopt vlak voor het hotel.

De hotelier neemt je (indien mogelijk!) een dag mee om de pistes in Oostenrijk of Italië te verkennen op de ski‘s. Hiermee krijg je de mogelijkheid om het skigebied goed te verkennen en krijg je leuke en nuttige tips.

Lees in onderstaande link meer over de reis:
Effeweg 8-dagen wandel-ski-of-langlaufreis Nauders Tirol

Heb je zin om met ons mee te gaan? Download dan het AANMELDFORMULIER – Skireis Nauders Tirol print deze, vul hem in en stuur hem dan op (gescand per mail of per post) naar:

Mail:
mail@pvtriangel.nl

Post:
PV Triangel
t.a.v. Betty Bosboom
Schoolstraat 25
9408 MB  Assen

Wanneer je het formulier opstuurt geef dan ook nog per mail of telefoon je aanmelding door!!!!

LET OP: Triangel verbindt een minimale deelname van 10 actieve leden (PV leden of RWS’ers) om de activiteit door te laten gaan.
Pas wanneer er voldoende aanmeldingen (formulieren) zijn ontvangen om de reis onder de naam van Triangel door te kunnen laten gaan, word je aangemeld bij Effeweg en volgt een factuur en daarmee betalingsverplichting.

Reissom (exclusief bij te boeken opties) na verrekening korting!!!:

* PV lid 294,00
* RWS’er geen lid Triangel 339,00
* Introducé 369,00

Download hier het aanmeldformulier Skireis Tirol

LET OP: Effeweg adviseert dringend om alleen gevaccineerd met hen op reis te gaan i.v.m. de verscherpte maatregelen. Een volledige vaccinatie betekent in de meeste gevallen dat de laatste prik minimaal twee weken geleden gezet moet zijn. Ook een bewijs van herstel na een corona-infectie volstaat op de meeste bestemmingen. Kijk hier voor de actuele richtlijnen.