IenW zeildag

Op vrijdag 2 september 2022 is het weer zover: de landelijke IenW zeildag op de Loosdrechtse Plassen die door de personeelsvereniging ZIN wordt georganiseerd. Mocht je mee willen doen, en je bent lid van de personeelsvereniging ZIN dan kun je goedkoper meedoen.

Om je een idee te geven: een 50 tot 80 zeilboten zullen die dag vanuit IenW op het water zijn…er wordt afgesloten met een BBQ op het terras aan het water van de zeilverhuur Ottenhome.

Ben jij geen teamcaptain (meer), maar heb je nog een suggestie wie dit binnen jouw organisatie-onderdeel zou willen zijn, laat het ons dan weten.

De rol van de teamcaptain is om te inventariseren wie en hoeveel collega’s er mee willen doen aan de organisatie gebonden zeilwedstrijd, maakt de bootindeling(en) en is de contactpersoon voor ondergetekende.

Wil je onderstaand bericht onder de aandacht brengen bij de collega’s binnen jouw dienstonderdeel waarvan je weet dat zij graag weer mee willen doen aan de zeildag?

Als je mee wil doen aan de zeilpuzzeltocht of de clinic, regel je dat helemaal zelf, rechtstreeks met de PV. Aanmelding kan via de website van PV ZIN. Lidmaatschap van de personeelsvereniging is slechts € 1,50 euro per maand en kun je via P-direkt zelf regelen*.

De kosten voor de zeildag zijn slechts € 15,00 per deelnemer als je lid bent.

Leden van PV Triangel kunnen bij de penningmeester (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) een bijdrage voor deze activiteit  aanvragen van € 10,00.  Als lid van Triangel betaal je dan uiteindelijk € 20,00

Voor de formele zeilwedstrijd over 2 manches is het anders, daar zijn twee smaken:

  1. Je doet zelf met een paar collega’s mee buiten je directie-verband: ook dan schrijf je zelf (en ook je collega’s) in via de website van PVZIN.
  2. Maar natuurlijk wil je als zeiler het liefst vanuit je dienstonderdeel/eigen directie mee doen, dan gaat dat via jouw teamcaptain.

Kortom: wil je in directie verband meedoen aan de wedstrijd, meld je dan bij jouw zeilcoördinator/teamcaptain aan! (je dient nog wel een keer zelf deelnamegeld te betalen aan PV ZIN).

Geef ook het volgende aan je teamcaptain door:

  1. hoeveel zeilervaring je hebt en hoe wedstrijdfanatiek je bent
  2. met wie je zou willen varen, als je dat al weet;
  3. lid bent van PV ZIN. Als je geen lid bent betaal je een bijdragen van € 30,00 en schrijf je jezelf in via bijgaand formulier en stuurt dit op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Het lidmaatschap bedraagt € 18,00 per jaar. Je dient dan wel minimaal een jaar lid te blijven.

Aanmelden bij de teamcaptain kan tot uiterlijk 16 augustus a.s. in verband met de definitieve bootindelingen (als het kan per directie)

Klik hier voor het Inschrijfformulier zeildag IenW 2022

Evenement-informatie

Startdatum 2 september 2022 21:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 16 augustus 2022 23:55
Voor welke datum mogen deelnemers nog annuleren? 2 februari 2023 21:00
Aangemaakt door Personeelsvereniging Triangel
Locatie Ottenhome
Categorieën Sport en spel

Inloggen om in te schrijven