Met korting naar Dolfinarium!

Ontdek nu de wondere waterwereld in het Dolfinarium van héél dichtbij met de voordelige kortingspas!

Ook zin om een keer naar het Dolfinarium te gaan? Dan kan dat nu met een leuke kortingsbon aanbieding.
Je kunt nu extra voordelig met je gezin, vrienden, collega's, familie, naar het Dolfinarium om betoverende dolfijnen, imposante walrussen en bulderende zeeleeuwen te ontmoeten. Ervaar zelf hoe het is om roggen en haaien te aaien of trek jouw zwemspullen aan en roetsj van de vele glijbanen van Waterpret.

Samen genieten van de meest spetterende, educatieve voorstellingen. Duik dit seizoen bijvoorbeeld mee in de magische wereld van Oceanica, de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling. In deze voorstelling leer je meer over dolfijnen, hun natuurlijke vijanden en de onnatuurlijke bedreiging van plasticsoep in de zee. Word je bewust van de bedreigingen voor de dieren en help mee henzelf en hun oceanen te beschermen!

Met de kortingspas ontvang je een entreeticket en een snackmenu (frisdrank, patat en snack) voor de speciale prijs van € 21,95 per persoon in plaats van € 38,40. Dat is maar liefst bijna € 16,50 per persoon korting.
Één kortingspas is geldig tot en met 30 oktober 2022 voor maximaal 8 personen!

De kortingspassen liggen vanaf 1 juli a.s. bij de receptie van de kantoren Leeuwarden en Assen. Je hoeft niet te melden dat je een pas hebt meegenomen.

Je kunt ook een kortingspas aanvragen door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We sturen deze dan naar je op.

De kortingspassen zijn voor iedereen beschikbaar: leden en niet leden, maar let op: OP=OP!!!

Evenement-informatie

Startdatum 1 juli 2022
Einddatum 6 september 2022
Registratie startdatum 31 oktober 2022 23:50
Max. deelnemers Onbeperkt
Sluitingsdatum 31 oktober 2022 23:55
Aangemaakt door Personeelsvereniging Triangel
Locatie Dolfinarium
Categorieën Pakket