Op deze pagina ziet u alleen de activteiten van deze personeelsvereniging. Mocht u alle activiteiten van de aangesloten personeelsverenigingen willen zien klik dan hier.
Met korting naar Dolfinarium!

Met korting naar Dolfinarium!

1 juli 2022 - 31 oktober 2022

Ook zin om een keer naar het Dolfinarium te gaan? Dan kan dat nu met een leuke kortingsbon aanbieding.
Je kunt nu extra voordelig met je gezin, vrienden, collega's, familie, naar het D0lfinarium om betoverende dolfijnen, imposante walrussen en bulderende zeeleeuwen te ontmoeten. Ervaar zelf hoe het is om roggen en haaien te aaien of trek jouw zwemspullen aan en roetsj van de vele glijbanen van Waterpret.

 E-Chopper toertocht ‘Chop chop eropuit’

E-Chopper toertocht ‘Chop chop eropuit’

31 augustus 2022 14:00 -18:00

Toertocht ‘Chop chop eropuit’ met de E-chopper. Ontspannen, avontuurlijk, gezellig en leuk. Trek eropuit en geniet van de prachtige Drentse natuur tijdens een mooie toertocht over het Hijlkerveld en het Grote Zand rond Hooghalen.

Login voor meer informatie

Dagtocht Hanzesteden Doesburg en Zutphen

Dagtocht Hanzesteden Doesburg en Zutphen

7 september 2022 07:00 -22:30

De Hanze was een verbond tussen steden om hun handel te beschermen en uit te breiden. Kooplieden werkten samen om belemmeringen voor de handel zoveel mogelijk tegen te gaan en door de onderling te handelen zorgden de kooplieden voor een zo hoog mogelijke winst. Een goed voorbeeld van een Hanzestad is is de historische stad Doesburg die wij dus gaan bezoeken op deze dagtocht. Naast Doesburg bezoeken we ook de andere prachtige Hanzestad, Zutphen.

Login voor meer informatie

Bert Visscher -

Bert Visscher -"Dat zie je een ander niet doen"

2 februari 2023 20:15

Visscher mocht weliswaar bijna twee jaar niet optreden, maar had daarmee wel het perfecte excuus om eens goed bij te slapen. Kruikje en knuffels mee en diep onder de wol. En dat is ‘m goed bevallen. Sterker nog: hij wil er niet meer uit. Maar hallo, er moet toch worden gespeeld!

Login voor meer informatie

 IenW zeildag

IenW zeildag

2 februari 2023 21:00

Landelijke zeilwedstrijd georganiseerd door PV ZIN bij Ottenhome te Kortenhoef.
Aanmelden via website PV ZIN of via Inschrijfformulier!